Serra Pedragosa de nit!!!

Després de l’operació de menisc, el passat 26 de setembre, ja era hora de provar aquest genoll. He anat amb el nen gran i un amic seu a la Serra Pedragosa. Era tard. Cap a les 4 i pico sortíem de casa. El risc era evident: es faria de nit.

El Vendrell des de la Serra Pedragosa

El Vendrell des de la Serra Pedragosa

La veritat és que la sortida va ser fantàstica.  El genoll va aguantar “com si res”, tant les pujades com les baixades.  El problema va ser l’hora, evidentment.  Se’ns va fer de nit (era de preveure).  La baixada, complicada.  Sense llum es complica molt, perquè no poses els peus on els has de posar… uffff, complicat, complicat!!!  (nota mental: posa llanterna a la motxilla, i acostuma’t a portar la motxilla).

El que ha quedat clar amb aquesta sortida és que el xiquet està molt més fort que jo.  Ho estava abans de l’operació, però ara s’evidencia molt més.

Una cosa més: necessito que algú em digui quina és aquesta pedra que he trobat:

Pedra a la Serra Pedragosa

Pedra a la Serra Pedragosa

 

A veure si algú m’ho pot dir.  Sembla que hi ha lletres gravades a ambdues bandes.  M’aventuro a dir que a una banda diu “PV”, però no ho puc assegurar.  La foscor no m’ha deixat veure més… però ho trobaré.

La propera excursió que faci per la Serra Pedragosa portaré més fotos.

Te gustó este artículo? Por qué no dejas un comentario y continuamos la conversación, o suscríbete al feed RSS para obtener los artículos directamente en tu lector de RSS.

Comentarios

Hola!!!!!

Celebro que ja tinguis el genoll a punt, és una molt bona noticia.

Avui hi torno a anar, Toni. Ara per fotografiar millor la pedra que vaig trobar. He de saber què és… 😉

Lo siento, el formulario para comentar está cerrado en este momento.