Serra Pedragosa: nova fita de terme

Com ja deus saber, vaig molt a la Serra Pedragosa.   Em cau a prop de casa.  Fa ja uns quants dies que vaig descobrir una fita de terme molt bonica al camí (veure l’article de la fita de terme de la serra pedragosa), però avui, incomprensiblement n’he trobat una altra! Incomprensiblement perquè passo molt sovint per aquell lloc.

M’havia acostumat a anar amb l’Isidre i el Jaume, però degut a les p… lumbàlgies ho havíem deixat córrer, un temps, i ara ja porto uns quants dies anant-hi sol o amb el nen, explorant camins nous.  Aquesta ha estat una excursió més llarga, ja que he anat fins a Albinyana, pràcticament, i he tornat pel Nou Vendrell.  Després poso el track.

Està clar que la fita trobada és de la mateixa època que l’anterior, per com estàn fetes les marques i per la tipografia.  Aquesta fita té 4 cares, de les quals 3 estàn marcades.  A la part superior hi ha un parell de marques que tornaré a fotografiar.

Abans” vol dir fa molts anys, però encara no puc precisar-ne la quantitat.  Ho faré aviat, quan pugui xerrar amb uns amics que d’això en saben molt.  Voldria posar data a les dues fites trobades.

D’acord, les fotos podrien ser millors.  Les he fet amb el mòbil, però tan aviat com sigui possible hi torno a anar amb la càmera (la de veritat), i faig fotos de més qualitat.  També faré fotos bones de la part superior.

Com deia, aquesta excursió ha estat més llarga.  En trobar el camí cap al Puig del Lleó he seguit ruta cap a Albinyana.  Allà no coneixia cap camí, però he anat fent via.  Al cap d’un parell d’hores de camí molt bonic m’he trobat a un camí asfaltat que m’ha portat fins a la carretera de Valls, just al davant del mercadet de la Papiola.  He entrat a comprar una llauna d’Aquarius, i una taronja.  El tiu de la fruiteria m’ha vist (tot suat) i li he preguntat quan valia la taronja, i m’ha fet un gest com dient… va, emporta-te-la.  Tx… no sé si era per pena, o perquè només era una taronja.

I finalment, seguint les petjades dels ciclistes “dominguerus”, he trobat el camí cap al Nou Vendrell.  I d’allà a casa, mitja horeta més.  Mira tota la ruta feta…

Ruta per la Serra Pedragosa

Què t’ha semblat?

Te gustó este artículo? Por qué no dejas un comentario y continuamos la conversación, o suscríbete al feed RSS para obtener los artículos directamente en tu lector de RSS.

Comentarios

Sin comentarios todavía.

Lo siento, el formulario para comentar está cerrado en este momento.