Vull comentaris, però no “spam”

És un fet que rebo pocs comentaris al bloc.  Molts són spam, i jo tanco els comentaris al cap de 15 dies, també.

Avui, però, he rebut un comentari molt interessant.  Spam, si, però molt interessant.  És a l’entrada “Tempesta a la Serra Pedragosa“, però el reprodueixo també aqui:

“El domini sembla tenir una bona quantitat de visitants. Com aconseguir trànsit a ella? Ofereix una única volta agradable de les coses. Suposo que alguna cosa real o substancial a parlar és d’allò més important.”

Què tal?  Intentem veure què deia al seu idioma original?  (està clar que era en anglès)

The domain seems to have a good amount of visitors. How to get traffic to it? It offers a nice unique spin of things. I suppose something real or substantial to talk about is the most important thing.

El contesto?  Va, si, el contesto aquí, i també al bloc.  Treuré el link, per suposat.

“Si, tinc una bona quantitat de visitants.  Aconsegueixo tràfic sobre tot amb la publicació de contingut únic, i no posant spam a tots els blocs que trobo.  Entenc la xorrada que volies dir a la tercera frase en anglès, tot i que no ho comentaré, i et recomano no utilitzar més el traductor de Google, burru!

Ni per fer spam s’esforcen, ja.

Malament anem…

Te gustó este artículo? Por qué no dejas un comentario y continuamos la conversación, o suscríbete al feed RSS para obtener los artículos directamente en tu lector de RSS.

Comentarios

Sin comentarios todavía.

Lo siento, el formulario para comentar está cerrado en este momento.